Εμπορικοί Χώροι

ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Χώροι Αισθητικής & Γυμναστήρια

Η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσίας ομορφιάς απαιτεί κάτι παραπάνω από το συνηθισμένο. Η Mirror TV ενισχύει το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα στους χώρους ομορφιάς, ενώ περιποιείστε τους πελάτες σας καθώς δημιουργεί ένα ευχάριστο και θετικό συναίσθημα. Είτε πρόκειται για κομμωτήρια, σαλόνια ομορφιάς, spa ή γυμναστήρια η οθόνη Mirror TV είναι ο ιδανικός περισπασμός. Οι πελάτες σας θα έχουν πρόσβαση στις τελευταίες ταινίες, νέα διασήμων ή νόστιμες συνταγές μαγειρικής ενώ ταυτόχρονα λαμβάνουν υπηρεσίες αισθητικής. Η ενσωμάτωση της στον αρχικό εσωτερικό διάκοσμο του σαλονιού σας, θα αποτελέσει καινοτομία στις τάσεις ομορφιάς του μέλλοντος, θέτοντας κάθε άλλη εγκατάσταση εκτός συναγωνισμού.

mirror tv spa
mirror tv hotel lobby
ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Αίθουσα Αναμονής

Η οθόνη Mirror TV προσφέρει μια κομψή, απόλυτα προσαρμοσμένη, πρώτη εντύπωση. Αποτελεί, αναμφίβολα ένα κομψό και δυνατό επικοινωνιακό εργαλείο που εμπλέκει τον θεατή. Η οθόνη είναι καλά προστατευμένη πίσω από το γυαλί ή τον καθρέφτη και ενισχύει το μήνυμα σας μαζί με την εταιρική σας ταυτότητα με ένα φίνο, εκλεπτυσμένο τρόπο. Ενσωματώστε στο δικό σας marketing, τις δηλώσεις και τις κεκαλυμμένες διαφημίσεις σε μια συνταρακτική απεικόνιση κομψότητας.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Ιατρικοί χώροι

Κλινικά εγκεκριμένο. Ενώ τα συμβατικά ιατρικά δωμάτια επιπλώνονται ολοένα και περισσότερο με monitor και οθόνες, η ad notam πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα και ενώνει επιφάνειες γυαλιού ή καθρέφτη και την τεχνολογία AV, σε μια μονάδα. Εξοικονομεί χώρο χωρίς πολυπλοκότητα, είναι εύκολη στο καθάρισμα (εξαιτίας της τοποθέτησης πίσω από γυαλί ή καθρέφτη είναι προστατευμένη από σκόνη) καθώς επίσης και αντιβακτηριακή - ό,τι χρειάζονται οι ιατρικές εφαρμογές.

mirror tv medical clinic
mirror tv cafebar
ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Χώροι Εστίασης

Στήστε μια μεγάλη πλατφόρμα για τα μηνύματα σας. Η εκλεπτυσμένη οθόνη της ad notam ενεργεί σαν ένα κομψό εργαλείο που ελκύει την προσοχή και αιχμαλωτίζει τον επισκέπτη. Τοποθετήστε την οθόνη της ad notam σε εστατόρια, μπαρ και κλαμπ, και επαναπροσδιορίστε την έννοια της πολυτέλειας στην εστίαση.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Λιανική Πώληση

Θέλετε την άμεση προσοχή του πελάτη σας; Η οθόνη της ad notam προσφέρει ένα συγκλονιστικό τρόπο για να προσελκύσει την προσοχή του πελάτη σας. Είτε είναι μια custom-made οθόνη ad notam ή μια από τις Standard σειρές των οθονών ad notam, το κάνει με στυλ και κομψότητα καθώς το μήνυμα σας είναι στην πραγματικότητα μέρος του καθρέφτη. Έχετε πετύχει περισσότερα από μία πώληση. Ποιός μπορεί να αντισταθεί σε ένα καθρέπτη; Το λογισμικό της ψηφιακής σήμανσης σας επιτρέπει να παρουσιάσετε εύκολα το υλικό που θέλετε κατά παραγγελία.

mirror tv retail
mirror tv conference room
ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Αίθουσα συνεδριάσεων

Το απόλυτα εξατομικευμένο προϊόν της ad notam προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε σύστημα βίντεο σύσκεψης, δίνοντας στο χώρο τον χαρακτήρα που επιθυμείτε. Η δυνατότητα προσαρμογής του τελικού προϊόντος στις ανάγκες σας, το καθιστά ιδανική επιλογή ανεξάρτητα από το ύφος, το μέγεθος και το στόχο της αίθουσας συνεδριάσεων κάθε εταιρίας. Εντυπωσιάστε τους συνεργάτες σας με το μοναδικό σχεδιασμό και την υψηλή αισθητική του.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Δημόσια Τουαλέτα

Φανταστείτε αυτό - είστε σε ένα μπαρ, θέλετε να "δείτε την εμφάνιση σας", πηγαίνετε στην τουαλέτα και κοιτάτε προς τον καθρέπτη. Αυτή είναι η ομορφιά της οθόνης ad notam στις δημόσιες τουαλέτες. Η διαφήμιση μπορεί να είναι τηλεχειριζόμενη εντός του καθρέπτη από ένα κεντρικό server. Δεν υπάρχει περίπτωση να τη χάσετε και δεν υπάρχει περίπτωση να μην κοιτάξετε!

mirror tv public toilet
X