Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σας

Πόσο εύκολη είναι η εγκατάσταση;
Η τοποθέτηση του προϊόντος εξαρτάται από τον τρόπο και το σημείο στήριξης. Οι διαθέσιμες επιλογές μας είναι “on the wall” ή “in the wall” σε εσοχή που έχει προετοιμαστεί από τον αρχιτέκτονα. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα ενσωμάτωσης του προϊόντος σε έπιπλο. Όλες οι τοποθετήσεις είναι απλές και απαιτούν λίγο χρόνο.
Ο καθρέφτης επηρεάζει την εικόνα της τηλεόρασης;
Ο τύπος του καθρέπτη που θα επιλεγεί προσδιορίζει το τελικό αποτέλεσμα την ευκρίνειας της οθόνης καθώς και το τι θα απεικονίζεται στον καθρέπτη όταν η οθόνη είναι εκτός λειτουργίας.
Ο ήχος επηρεάζεται;
Ο ήχος δεν επηρεάζεται λόγω του ειδικά εφαρμοσμένου ηχείου που τοποθετείται πίσω από τον καθρέπτη όπου επιτρέπει την ευκρίνεια του ήχου μέσα από τον καθρέπτη ή το γυαλί. Επίσης, η οθόνη μπορεί να συνδεθεί με εξωτερικά ηχεία που αφορούν το χώρο τοποθέτησης.
Με ποιες εταιρίες είναι συμβατές οι οθόνες της ad notam;
Η διαρκής έρευνα του τεχνικού τμήματος της ad notam εξασφαλίζει τη συμβατότητα των οθονών με άλλες εταιρίες όπως AMX, Control4, Creston, Project Z, RTI Systems, Acentric, Ocilion, Amino, DOCOMO, Ensco, EONA, Histocyte, IBAHN, Nomadi, Quadriga, Swisscom, Tele Adapt, VDA.
Πόσο εύκολη είναι η αφαίρεση του καθρέπτη προκειμένου να αποκτηθεί πρόσβαση στην συσκευής της TV;
Αυτό λύνεται με τα ευέλικτα συστήματα στήριξης που επιτρέπουν την απομάκρυνση και επανατοποθέτηση του καθρέπτη σε ελάχιστο χρόνο χωρίς την παραμικρή πιθανή φθορά του μετά το τέλος της διαδικασίας.
Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης;
Συνήθως απαιτούνται 6-12 εβδομάδες, ανάλογα με την παραγγελία που έχει προωθηθεί.
Σε ποιες περιοχές και χώρες γίνεται παράδοση;
Υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος και της Κύπρου.
Υπάρχει εγγύηση για τα προϊόντα Mirror TV της ad notam;
Όλα τα προϊόντα της ad notam έχουν 2 χρόνια εγγύηση με δυνατότητα επέκτασης της έως 6 χρόνια. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης service για κάθε προϊόν που είναι εκτός εγγύησης.
Τι καλύπτει το service της ad notam;
Άμεση επιδιόρθωση, κάλυψη του πιθανού ελαττωματικού προϊόντος ακόμα και εάν χρειαστεί η αντικατάσταση του από το εργοστάσιο κατασκευής.
 
 
 
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;

Επικοινωνήστε μαζί μας

 
X