Τηλεόραση με πρόσοψη καθρέπτη

Καθρέπτης όταν η οθόνη είναι εκτός λειτουργίας, τηλεόραση όταν βρίσκεται σε λειτουργία. Η τεχνολογία Mirror TV κατασκευάζεται από την αρχή με βάση τις ανάγκες σας και τις ανάγκες του χώρου σας. Tο τελικό προϊόν είναι απόλυτα εξατομικευμένο και προσδιορίζεται κατά βάση από τρια στοιχεία:

Καθρέπτης που μετατρέπεται σε τηλεόραση
mirrortv-residence-tv-off-mirrormirrortv-residence-tv-on
mirror tv glass type
επιλεξτε τη διασταση της οθονης

Διάσταση Οθόνης

Λεπτομέρειες διαστάσεων

Σε ότι αφορά την οθόνη DFU οι διαστάσεις είναι:

13.3” inch
(293 x 165 mm)
18.5” inch
(409 x 230 mm)
21.5” inch
(476 x 268 mm)
32.0” inch
(698 x 393 mm)
42.0” inch
(941 x 529 mm)
49.0” inch
(1074 x 604 mm)
55.0” inch
(1209 x 680 mm)
65.0” inch
(1428 x 803 mm)
75.0” inch
(1777 x 1061 mm)
86.0” inch
(1987 x 1179 mm)
98.0” inch
(2287 x 1351 mm)
Η οθόνη της τηλεόρασης είναι τύπου DFU, ειδικά κατασκευασμένη για αντοχές σε περιβάλλον με υγρασία και υψηλή θερμοκρασία.

Filter monitor

Προσαρμοσμένη οθόνη με εφαρμογή ειδικών ρυθμίσεων για προβολή μέσα από καθρέπτη ή γυαλί.

Δεν απαιτείται εξαερισμός

Οι οθόνες δεν απαιτούν εξαερισμό και έχουν ειδικές προδιαγραφές για χαμηλή κατανάλωση και σιωπηλή λειτουργία. Επιπλέον, χάρη στην ειδικά επεξεργασμένη κατασκευή τους, οι οθόνες της ad notam υποστηρίζουν τις απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας σε υψηλές θερμοκρασίες, σε αντίθεση με τις κοινές οθόνες.

Προδιαγραφές για λειτουργία σε απαιτητικό περιβάλλον

Ως πρωτοπόροι στην κατασκευή οθονών Mirror TV, όλα τα προϊόντα για εμπορικούς χώρους και χώρους ξενοδοχείων, κατασκευάζονται με πρότυπα βιομηχανικής διαβάθμισης, σε αντίθεση με τις κοινές LCD/LED που έχουν πρότυπα ομαδοποιημένης κατανάλωσης. Οι οθόνες της ad notam έχουν βαθμό IP X4/5 μόλις τοποθετηθούν, για ασφαλή λειτουργία σε υγρά περιβάλλοντα όπως τα μπάνια και spa.

επιλεξτε τον τυπο καθρεπτη

Τύπος Καθρέπτη

Crystal Mirror
το προβαλλόμενο της οθόνης είναι ορατό όταν η οθόνη είναι εκτός λειτουργίας

Δεν είναι αόρατος, αλλά έχει την καλύτερη ποιότητα εικόνας οθόνης και καθρέπτη. Στη θέση "ΟΝ", η τεχνολογία crystal mirror επιτρέπει την εμφάνιση σχεδόν 100% της φωτεινότητας της οθόνης, επιτρέποντας τη μετάδοση της καλύτερης ποιότητας εικόνας με έξοχα χρώματα. Όταν είναι σε θέση "OFF", η οθόνη εμφανίζεται στον καθρέφτη σαν μια μαύρη περιοχή. Η τεχνολογία Crystal Mirror προσφέρει την καλύτερη δυνατή φυσική αντανάκλαση. Προτεινόμενοι χώροι τοποθέτησης: Μπάνια, ξενώνες, δημόσιοι χώροι, αίθουσες συνεδριάσεων, κομμωτήρια και σαλόνια ομορφιάς, γυμναστήρια, δημόσιες τουαλέτες, ιατρικοί χώροι, ναυτιλιακά, χώροι λιανικής πώλησης.

Silver Magic Mirror
το προβαλλόμενο της οθόνης δεν είναι ορατό όταν η οθόνη είναι εκτός λειτουργίας

Τελείως αόρατος, ελαφρά φιμέ καθρέπτης με καλή ποιότητα εικόνας. Επιτρέπει στην περιοχή της εικόνας της οθόνης να εμφανίζεται, όταν επιλεγεί στην θέση "ΟΝ" και να εξαφανίζεται τελείως όταν είναι "OFF". Η οθόνη μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε μέρος πίσω από τον καθρέφτη, αφήνοντας μία σχεδόν 100% ομοιογενή επιφάνεια καθρέφτη, όταν είναι εκτός λειτουργίας. Εξαιτίας της ελαφράς φιμέ μορφής του καθρέπτη, η φωτεινότητα της οθόνης και η ανακλαστικότητα του καθρέπτη επηρεάζονται ελάχιστα. Προτεινόμενοι χώροι τοποθέτησης: Ξενώνες, δημόσιοι χώροι, σαλόνια & τραπεζαρίες, υπνοδωμάτια, κουζίνες, αίθουσες συνεδριάσεων, προθάλαμοι, αίθουσες αναμονής, ναυτιλιακά, ιατρικοί χώροι, εστιατόρια, μπαρ & κλαμπ, χώροι λιανική πώλησης.

Magic Mirror Crystal Clear
το προβαλλόμενο της οθόνης δεν είναι ορατό όταν η οθόνη είναι εκτός λειτουργίας, αλλά υπάρχει η αίσθηση του σημείου της οθόνης πάνω στον καθρέπτη

Σχεδόν αόρατος, καθρέπτης με καλή ποιότητα εικόνας. Στην θέση "ΟΝ”, η εικόνα της οθόνης εμφανίζεται με υψηλή φωτεινότητα και την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας στο είδος της. Η αντανάκλαση του Magic Mirror Crystal Clear είναι σχεδόν όπως ένας κρυστάλλινος καθρέφτης και γι' αυτό είναι εξαιρετικά κατάλληλος για τοποθέτηση σε χώρους μπάνιου. Στην θέση "OFF", η οθόνη αντικαθίσταται από μία αντανακλαστική καθρεπτίζουσα επιφάνεια που διαφέρει ελαφρά από τον υπόλοιπο καθρέφτη. Προτεινόμενοι χώροι τοποθέτησης: Μπάνια, ξενώνες, κομμωτήρια και σαλόνια ομορφιάς, δημόσιες τουαλέτες.

Coloured glass
γυαλί χρώματος λευκού ή μαύρου ή όποιου RAL χρώματος

Το γυαλί αντικαθιστά τον καθρέπτη και η οθόνη είναι ορατή όταν είναι εκτός λειτουργίας, έχει επιπλέον την καλύτερη δυνατή εικόνα και μοναδική όψη. Στην θέση "ΟΝ", η τεχνολογία Single Coloured Glass επιτρέπει την εμφάνιση σχεδόν 100% της φωτεινότητας της οθόνης, επιτρέποντας την μετάδοση της καλύτερης ποιότητας εικόνας με έξοχα χρώματα. Στην θέση "OFF", η οθόνη εμφανίζεται στο γυαλί σαν μια μαύρη περιοχή. Το Single Coloured Glass είναι ένα επεξεργασμένο με χρώμα γυαλί, βασισμένο στο χρωματικό φάσμα RAL. Προτεινόμενοι χώροι τοποθέτησης: Ξενώνες, δημόσιοι χώροι, σαλόνια & τραπεζαρίες, κουζίνες, αίθουσες συνεδριάσεων, προθάλαμοι, αίθουσες αναμονής, ναυτιλιακά, ιατρικοί χώροι, εμπορικοί χώροι.

DESIGN GLASS. Οχι αόρατο, αλλά με την καλύτερη εικόνα και ασυμβίβαστη όψη. Στην θέση "ΟΝ", η τεχνολογία Design Glass επιτρέπει την εμφάνιση σχεδόν 100% της φωτεινότητας της οθόνης, επιτρέποντας την μετάδοση της καλύτερης ποιότητας εικόνας με έξοχα χρώματα. Στην θέση "OFF", η οθόνη εμφανίζεται στο γυαλί σαν μία μαύρη περιοχή. Το Design Glass είναι ένα οπίσθιο τυπωμένο γυαλί, βασισμένο στην μοναδική διαθέσιμη επιλογή μοτίβων μας. Προτεινόμενοι χώροι τοποθέτησης: Ξενώνες, δημόσιοι χώροι, αίθουσες συνεδριάσεων, προθάλαμοι, αίθουσες αναμονής, ιατρικά, ναυτιλιακά, λιανική.

mirror tv types
Τρόπος Στήριξης
επιλεξτε τον τροπο στηριξης

Τρόπος Στήριξης

  • In the wall
    τοποθέτηση του καθρέπτη μέσα σε εσοχή
  • On the wall
    τοποθέτηση του καθρέπτη πάνω στον τοίχο
Διαμορφωστε το τελικo προϊον

Επιπλέον Επιλογές

 
 
 
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;

Επικοινωνήστε μαζί μας

 
X